23948sdkhjf

JFP tager datterselskab med på DGNB-gylden boligopgave

Entreprenørselskabet JFP har indgået samarbejdsaftale omkring udvikling og opførelse af 120 familieboliger i Tingbjerg ved Brønshøj for projektudvikleren Innovater A/S. 

Det oplyser entreprenørselskabet med hovedsæde i Herning samt en afdeling i Vallensbæk i en pressemeddelelse. 

Projektet på Store Torv består af et u-formet byggeri i fire etager og to punkthuse, i alt er der tale om 11.8700 kvm. Boligerne er udført med ekstra loftshøjde, penthouse lejligheder med loft til kip og byggeriet skal certificeres til DGNB-Guld. 

Udover boligerne indrettes også 650 kvm til erhverv, ligesom der etableres et overdækket parkeringsareal. 

– Projekter som disse er komplekse, da der er mange interessenter, og der skal findes løsninger, som tilgodeser fællesskabet. JFP har en god forståelse for, at vi skal nå i mål i et samarbejde, og det er vigtigt for os, at de løsninger, vi ønsker, er af høj kvalitet og bygbare, siger Mahad Farah, som er udviklingschef hos Innovater, i pressemeddelelsen. 

Tager datterselskab med til Tingbjerg
JFP og Innovater er sammen med Erik Arkitekter og Ingeniørfirmaet Arne Elkjær i gang med projekteringen af det endelige projekt for boligerne. 

– Vi tager udvalgte underentreprenører med i færdigudviklingen, så vi på alle måder får det mest kvalificerede byggeri. Vores datterselskab, JFP Murer & Tømrer bidrager også med deres ekspertviden, siger Jesper Friis Poulsen, adm. direktør hos JFP, og tilføjer, at man nu arbejder på at ramme targetprisen. 

Boligerne på Store Torv i Tingbjerg er en del af en omfattende byfornyelse og fortætning i området, som både indeholder renoveringer af den eksisterende boligmasse, opgradering af de fælles udearealer og opførelse af over 1.000 nye boliger i det naturskønne boligkvarter ved Utterslev Mose i København. 

– Projektet er vigtigt for os, fordi det indgår i den overordende byudviklingsstrategi for området udstukket af boligselskaberne og Københavns Kommune, forklarer . Mahad Farah.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125