23948sdkhjf

Vejsektorens videncenter får ny chef

Eva Kartholm er ansat som ny sekretariatschef hos Vej-EU

Eva Kartholm er den 1. maj tiltrådt som ny sekretariatschef hos Vej-EU, der har til formål at formål at uddanne og facilitere videndeling inden for vejsektoren.

Hun skal medvirke til at fastholde og udbygge Vej-EU’s positive udvikling. Første opgave bliver at åbne aktiviteterne og byde kunderne velkommen igen, så snart det kan lade sig gøre.- Med valget af Eva Kartholm får vi en erfaren profil, som kan styrke det strategiske og forretningsmæssige fokus i Vej-EU samtidig med, at vi får en person, som har godt kendskab sektoren, til vores kunder og til deres hverdag. Vi får mulighed for at fortsætte en professionel kursusvirksomhed, som kan udvikles og vækste i overensstemmelse med de behov, som vi identificerer i samarbejde med vores kunder på både myndigheds-, drifts- og anlægssiden. Dertil kommer, at vi kan nyde godt af Eva Kartholms erfaringer fra facilitering af netværk, afholdelse af konferencer m.v., siger Vej-EU’s formand Michael Kirkfeldt i en pressemeddelelse.

Solidt kendskab
Eva Kartholm har bred forretningsmæssig erfaring. Hun har tidligere både været chef for kursusvirksomheden hos Dansk Byggeri og direktør hos brancheforeningen DFM. Hun har desuden et solidt kendskab til bygge- og anlægssektoren og dens aktører.

- Jeg ser frem til at skulle servicere vejsektorens aktører med efter- og videreuddannelse af høj kvalitet. Der venter flere interessante infrastrukturopgaver allerede i den nærmeste fremtid. Ud over vedligeholdelse og udbygning af vejnettet kommer der også nye opgaver til. Sektoren skal fx bidrage til løsninger af klimaudfordringen, finde nye metoder til skybrudssikring af vores veje og bygninger, eksperimentere med genanvendelse af de mest miljøbelastende materialer og så videre. Der er altså nok at tage fat på, når vi skal vedligeholde og udbygge de kompetencer, der er brug for at tage vare på vores fælles infrastruktur, udtaler Eva Kartholm i pressemeddelelsen.

Eva Kartholm afløser Henrik Harder som sekretariatschef. Henrik Harder vil være tilknyttet sekretariatet frem til udgangen af maj måned.

- Henrik har været Vej-EU’s sekretariatschef i 5 år og i den periode har Vej-EU gennemgået en fantastisk udvikling. Som nogle enkelte nedslagspunkter kan nævnes, at sekretariatets IT-understøttelse er fuldstændig fornyet, vores hjemmeside er blevet nytænkt, vores nyhedsbreve til vores kunder og samarbejdspartner er blevet langt mere aktuelle, ligesom vores kursusoversigt strækker sig mange måneder frem, siger Michael Kirkfeldt.
brahe

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125