23948sdkhjf

Kultur- og bevægelseshus til 13 millioner

En arbejdsgruppe søger opbakning og midler til realisering af planerne om Ubberud Kultur- og Bevægelseshus.
Siden maj har foreninger i Ubberud arbejdet med planer for en et kultur- og bevægelseshus i byen. Nu fremlægges planerne for halkomplekset, der skal skabe fælles faciliteter for alle byens foreninger

- Nu har vi skitserne klar. Vi glæder os helt vildt til at præsentere det her for folk, for vi tror, at der er mange, der vil tænke ”wauw”, når de se det her projekt, siger Henning Jespersen, kassere i Ubberudhallen til Lokalavisen Nordvest.

Finansieringen af det 13,5 mio. kr. dyre byggeri skal findes dels med 50 % fra Odense Kommune, dels 50% fra de involverede foreninger og personer.

Halvdel fra egenfinansiering
Til udformningen af hallerne har arbejdsgruppen allieret sig med Creo Arkitekter, der har udarbejdet et skitseforslag til byggeriet.

I planen er Ubberud Kultur- og bevægelseshus tænkt som en bygning i to etager bundet sammen omkring rekreation og læring. I stueplan er byggeriet ca 770m² og på 1. salen vil der være et bruttoareal på ca 360 m². Huset er komprimeret omkring et bevægelsesstrøg – opholdszonen, hvorpå der tilknyttes andre zoner og oplevelser, herved opstår korte afstande mellem ro og liv – mellem fordybelse og adspredelse.

Bygningen kommer til at ligge mellem Ubberud Hallens sydside og Ubberud Skoles vestlige fløj, der rummer indskolingen. Bygningen bliver dermed centralt placeret i Ubberuds kraftcenter for aktiviteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156