23948sdkhjf

Punkthuse på plads på Troldmands Allé trods leveranceudfordringer

Med hvide facade, penthouses opført i træ og store altaner står de første fire af i alt ti punkthuse nu klar på Troldmands Allé i Solrøds nye bydel Trylleskov Strand.  

Byggefirmaet Bgb er totalentreprenør på de i alt 56 ejerboliger, som får følgeskab af 124 lejligheder tegnet af arkitekterne Edvars & Edvars. Projektet opføres for bygherre Falk-Rønne & Kierkegaard Ejendomsudvikling i samarbejde med Artha.

– Samfundet er på mange måder stadig præget af coronakrisen, og der er også i byggeriet usikkerheder på grund af situationen. Blandt andet kan vi opleve leveranceudfordringer. Derfor er det rigtig godt, at vi alligevel har formået at kunne aflevere disse 56 boliger til den aftalte tid, siger projektchef Jeppe Mulvad Jeppesen.

Som partner i Bgb løber han stærkt på trods af coronakrisen. 

– Vi har travlt i Bgb, og har en masse igangværende projekter. Blandt andet har vi meget at lave i vores store egenproduktion, hvor vi her i sommerperioden beskæftiger cirka 200 tømrere, siger han. 

I Trylleskov Strand fortsætter byggeriet også, og byggefirmaet forventer at aflevere de sidste 124 lejligheder i sommeren 2021.  

I sammenhæng med resten af Trylleskov Strand, hvor Bgb i 2017 og 2018 har afleveret 82 rækkehuse og dobbeltvillaer, er skabt et boligkvarter, hvor beboerne også har glæde af en række fælles faciliteter, blandt andet et stort poolområde og flere legepladser.

Læs mere om: BGB
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14