23948sdkhjf

Pensionsselskab køber nyopført boligejendom i Aarhus

Pensionsselskabet Pensam har netop købt 120 lejeboliger i boligbyggeriet Latinergården på Borggade i det centrale Aarhus.

Det melder parterne ud i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at det er selskabet Borggade 6 Aarhus ApS, hvis ejerkreds består af A.F. Holding ApS og Lars Bräuner Holding ApS samt NRE Real Estate Denmark A/S, som er NRE Group-koncernens investeringsselskab, der har indgået aftale om salg af boligejendommen til pensionsselskabet.

Ejendommen består foruden de 120 boliger af fem mindre erhvervslokaler samt parkeringspladser på grunden, hvor Aarhus Maskinmesterskole tidligere holdt til i Latinerkvarteret i Aarhus Midtby.

- Med købet af Latinergården har vi grebet muligheden for at erhverve en unik ejendom på en central beliggenhed midt i Aarhus. Det er en rigtig fin investering på vegne af vores pensionskunder. Ejendommen rummer med dens arkitektur og kvalitet gode og solide rammer for nuværende og kommende lejere i ejendommen med god adgang til byrum og plads til fællesskabet. Samtidig glæder vi os over ejendommens høje energiklasse og bidraget til bæredygtighedsagendaen, siger chef for alternative Investeringer i Pensam, Carsten Gröhn, i meddelelsen. 

Den samlede ejendom er knap 10.000 etagekvadratmeter plus parkeringsareal. I 2015 overtog A.F. Holding ApS, Lars Bräuner Holding ApS og NRE Real Estate Denmark A/S det samlede byggeprojekt.

Parterne stod for den endelige udformning og senere opførelse af byggeriet. Latinergården stod færdig i 2018 efter at være opført af NRE Group’s datterselskab, NRE Denmark A/S.

Parterne ønsker ikke at offentliggøre købesummen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.14