23948sdkhjf

Medvind hos Fredericia-entreprenør på kanten af generationsskifte

Entreprenørvirksomheden CJ i Fredericia har netop præsenteret et overskud på driften på knap 13 mio. kr. og samtidig iværksat et struktureret generationsskifte. 

– Vi er godt tilfredse med årets resultat på både top- og bundlinje. Vi vokser fortsat og bygger stærke relationer til vore gamle og nye kunder. Partnerskaber og involvering er en hjørnesten i vores strategi, siger direktør Hans Jørgen Ebbesen i en pressemeddelelse om udviklingen i regnskabsåret 2019/20. 

Virksomheden bygger på tre segmenter med bolig- og erhvervsbyggeri som det ene, anlægsarbejder i dybden som det andet og servicearbejder for industrikunder, herunder specialet nyanlæg og renovering af tankanlæg som det tredje.  

Mange tilbudsmuligheder og investeringer
– Ordretilgangen er god, og der er mange tilbudsmuligheder, hvilket tegner godt for den kommende periode. Vi bliver tidligere involveret i mange projekter, og kan på den måde bidrage med vores viden og erfaring til at optimere projekterne, til fordel for alle parter. Den facet vil vi arbejde videre med i fremtiden, siger entreprenør-chefen. 

– Det fine årsresultat skal sættes i forhold til ikke ubetydelige investeringer i både mandskab og materiel, som er nødvendigt for at sikre den fortsatte vækst og udvikling, tilføjer han. 

En stor del af opgaverne har dog i det forgangne regnskabsår koncentreret sig om Trekantområdet og i stigende grad også i den nyetablerede afdeling på Fyn.

CJ Anlæg Bolig Erhverv A/S
mio. kr. 2019/20 2018/19
Bruttofortjeneste 72,0 62,7
Resultat før finansielle poster 15,7 10,7
Resultat før skat 16,6 10,7
Årets resultat 13,0 8,3
Balancesum 90,9 70,9
Egenkapital 30,7 23,2
Antal ansatte 93 88
Regnskabsåret blev afsluttet 30.04.2020.

Generationsskifte iværksat
Sammen med virksomhedens eksterne, professionelle bestyrelse har direktøren iværksat et generationsskifte, hvor Jonathan Smetana over de kommende år vil overtage ledelsen af virksomheden. Han er i dag vicedirektør.

Et par eksterne investorer er blandt andet handlet ud i forbindelse med aflægning af det netop afsluttede regnskab, hvilket har givet mulighed for at udvide ejerkredsen med nogle ledende nøglemedarbejdere.

Til at sparre med ledelsen og sikre en solid retning er virksomhedens bestyrelse udvidet med to eksterne, professionelle bestyrelsesmedlemmer. 

Vækstplan for fremtiden
Jonathan Smetana fremhøver desuden firmaets arbejde med personalepolitikker, hvilket skal være med til at gøre CJ til et attraktivt sted at arbejde, fagligt og socialt. 

– Her betyder et solidt årsresultat selvfølgelig også noget, fordi det bidrager til en tryghed i ansættelsen, så også i det perspektiv er vi rigtig glade for og stolte over årsregnskabet, siger Jonathan Smetana og runder af:

– Vi har sammen med bestyrelsen defineret en god vækstplan for fremtiden, som spejler de værdier og samarbejdspræmisser, som CJ vil være kendt for – og det er til gavn for både medarbejdere og kunder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156