23948sdkhjf

Udvikler vil skabe Sjællands svar på Vestkysten med nyt boligprojekt

62 ferieboliger på Mullerup Havn på Vestsjælland bliver det første konkrete eksempel på, at ejendomsudvikleren Maycon nu også udvikler ferieboliger. Det skriver udvikleren i en pressemeddelelse. 

Mullerup Strand hedder projektet, der opføres i løbet af efteråret 2020 og vil være klar til indflytning før sommeren 2021. På feriehusenes fællesarealer etableres orangeri med sauna og et udendørs spabad. 

Indtil for ganske nyligt fremstod stedet nogenlunde midt imellem Kalundborg og Korsør lidt slidt. Men nu tager udviklingen fart i Mullerup. I første omgang er havnens pejlemærke, Skipperkroen, blevet renoveret og genfødt som badehotel, og alle udendørs arealer er forskønnet med ny belægning. Flere parkeringspladser. Ny belysning og ny beplantning. 

Næste skridt bliver opførelsen af de 62 nye ferieboliger, der kommer til at interagere arkitektonisk med badehotellet, havnen og den omgivende natur.

Sjællands svar på Jyllands vestkyst 

– Jyderne har deres egen vestkyst. Vores vision er at give gæster fra vores nabolande, københavnerne og sjællænderne deres egen vestkyst, siger Anders Mayland, som er direktør hos Maycon og primus motor i projektet. 

Maycon har tradition for at udvikle bolig- og erhvervsejendomme i provinsen, mens Mullerup Havn er det første konkrete resultat af virksomhedens strategi om også at udvikle moderne ferieboliger i bæredygtig kvalitet og dansk design.

– Den bagerste bebyggelse fremstår som etage-skipperhuse, mens husene nær kysten er planlagt yderligere, så de får en skarpere form via tilbagetrækninger i saddeltagsformen. Dette giver bebyggelsen en moderne profil samtidig med, at tilbagetrækninger giver plads til små hyggelige nicher og terrasser, som giver et særligt miljø og binder de forskellige typer af bygninger sammen, forklarer Christian Bay-Jørgensen, som er arkitekt og indehaver af Bay Arch.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081