23948sdkhjf

Copenhagen Markets tæt på byggestart

Starten på opførelsen af de 90.000 kvm i Copenhagen Markets nærmer sig med hastige skidt og forventes at finde sted i april 2012.
Antallet af lejere er i skrivende stund 51, og de tegner sig for næsten 60 procent af arealet i de otte store fødevare- og blomsterhaller. Målet er at nå op på 65 procent af arealet udlejet inden byggestart.

For at få den optimale bredde og balance i produktsortimentet har Copenhagen Markets fokus på at indgå de sidste lejeaftaler med virksomheder inden for de nye produktområder som f.eks. fisk, kød, charcuteri og ost, således at alle varekategorier er repræsenteret på Sydskandinaviens nye engrosmarked.

- Efterhånden som første spadestik rykker meget tæt på, mærker vi en stigende interesse for at leje salgsarealer fra grossister inden for de nye produktområder, og vi er overbeviste om, at det resulterer i flere lejekontrakter de kommende måneder, siger projektdirektør Brian Abildgaard, Copenhagen Markets.

I dag er blomstersektionen fuldt udlejet, og der er virksomheder som både i bredden og dybden dækker hele sortimentet inden for grønt, frugt og etniske specialiteter. Blandt lejerne er der ligeledes et stort antal cateringgrossister, der ønsker adgang til friske råvarer døgnet rundt, så de altid kan forsyne deres kunder i hotel-, restaurations- og kantinesektoren.

Det store byggeri i Høje Taastrup har været undervejs i flere år, og fire konsortier deltog i 2008 i en EU-konkurrence om projektet. Sejren gik her til et team bestående af Pihl & Søn, Creo Arkitekter, Schønherr, Moe & Brødsgaard samt Logistik Centeret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08