23948sdkhjf

Grindsted-entreprenør bygger udsigtsvillaer i Vejle

På en naturskøn grund i Bredballe i Vejle, som generationer har været beboet af den kendte Vejle-familie, Haahr-familien, skyder 24 udsigtshuse op om få dage. 

Lokalplanen for området er vedtaget, og gravemaskiner går nu i gang med at fjerne den gamle ejendom på den 1,5 hektar store grund, så der bliver plads til de nye huse. 

Byggeriet er lagt i hænderne på K.G. Hansen & Sønner fra Grindsted. Husene på den skrånende grund bliver fra 150 til 170 kvm, og det er tegnestuen We Architecture, som står bag husene i det, der betegnes som nordisk, minimalistisk stil. 

Reka Gruppen fra Varde står på vegne af investeringsgruppen West-Coast Real Estate III bag det kommende byggeri af de 24 huse. De opføres primært som dobbelthuse, bliver i to plan og får store sydvendte altaner. Prisen starter ved 4,9 mio. kr. 

Sjældent set i Bredballe

Projektudviklingschef Pelle Bach Bendtsen fra Reka Gruppen fortæller, at der er byggestart i september, og at de første huse vil være klar til indflytning i sommeren 2022, mens hele byggeriet forventes at være afsluttet i efteråret 2022.  

Projektet har været længe undervejs og er af en type som er sjældent set i Bredballe-området, fortæller siger Jesper Kristensen, direktør i Reka Gruppen: 

– Vi havde gerne bygget 31 huse, men fik tilladelse til 24. Det betyder, at bebyggelsen er blevet mere eksklusiv, og vi mærker en meget stor interesse for de kommende huse. 

I forbindelse med byggeriet af Fjordrækkerne bliver der etableret en ny redningsvej nord for tredje tunnel. Det skal give øget tryghed for alle beboere i området. Desuden bliver skolestien bevaret og udbygget, så skolevejen er sikker.

Folkene bag investeringsgruppen West-Coast Real Estate III

Henning G. Kruse har mange års erfaring inden for offshore-sektoren. Efter salget af sit livsværk, Esbjerg Oilfield Services A/S, har han bl.a. investeret i ejendomme i København. Han er aktionær og bestyrelsesmedlem i flere virksomheder. Henning G. Kruse var blandt de første danskere, der investerede direkte i olie- og gasefterforskning. 

Erik Bank Lauridsen er fra E. Bank Lauridsen Holding A/S i Esbjerg. Selskabet ejer i dag en ejendomsportefølje, er hovedaktionær i selskabet Concens, har ejerandel i it-virksomheden Systematic og er tidligere medejer af Cocio Chokolademælk og sodavandsfabrikken Baldur. 

Claus og Thomas Tygesen er fra Tygesen Company A/S, der er stiftet i 1992 af familien Tygesen og har hovedkontor i Tønder. Virksomheden er én af de største udbydere af sko (Vagabond) i Danmark og Norge. Virksomheden består ligeledes af T. Tygesen Invest A/S, der primært investerer i forskellige langsigtede aktiver, herunder ejendomme. 

Claus Sørensens Fond Holding A/S er et moderselskab for en gruppe af virksomheder. Claus Sørensen A/S driver en kæde af køle- og frysehuse og ejer bolig- og erhvervsejendomme i Esbjerg. Holdingselskabet ejer også Viking Life-Saving Equipment A/S, der producerer maritimt udstyr. Selskabet er desuden ejer af Blika A/S, der producerer garderobeskabe og opbevaringsløsninger samt Vestfrost A/S, der producerer køle- og fryseskabe. 

Henrik Styrup står bag Styrup Holding ApS. Styrup Holding investerer i værdipapirer og ejendomme. Henrik Styrup stod gennem en årrække i spidsen for entreprenørvirksomheden Stürup A/S, som i 2010 blev solgt til Arkil. 

Kurt Skov er skibsmægler, grundlægger, ejer og arbejdende bestyrelsesformand for Blue Water Shipping A/S, som tilbyder transportløsninger i hele verden. Blue Water Shipping A/S er specialister inden for forretningsområderne industrigods, køletransporter, olie & energi, havneaktiviteter, maritim logistik og Nordatlanten. 

Advokat Peter Kirk Larsen er direktør for advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius med hovedsæde i Esbjerg og kontorer i Herning, Skjern og København. 

Jesper Kristensen, adm. direktør og indehaver af Reka Gruppen A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.223