23948sdkhjf

Tidligere J. Jensen direktør ind i udlejningsfirmas bestyrelse

Udlejningsvirksomhed Platform.as, som har skabt sin forretning på arbejdsplatforme og hejs, tager et skridt op med et nyt medlem til bestyrelsen: Stine Egsgaard. 

Stine Egsgaard har i en årrække været koncerndirektør i J. Jensen og har flere formandsposter og lederstillinger med sig i bagagen. Hun er blandt andet formand for Dansk Byggeris materialesektion og byggevirksomheden Vesti Olsen i Tølløse.  Den ingeniøruddannede erhvervskvinde er desuden kendt for sit arbejde i Byggeriets Kvinderåd, hvor hun kæmper for at tiltrække og fremme flere kvinder til bygge- og anlægsbranchen.

– Det er lidt af et scoop at få Stine Egsgaards viden og kompetencer ind i virksomheden. Vi har fulgt hende gennem de sidste 10 år, og hun står for mange af de samme værdier som os - og har øje for fremtidens udvikling, siger Casper Gorm Knudsen, adm. direktør i Platform.as, i en pressemeddelelse.

– Som en mindre virksomhed ser vi samtidig frem til at få gavn af hendes erfaring fra nogle af landets største entreprenørvirksomheder, tilføjer han.

Stine Egsgaard kender både Platform.as og søstervirksomheden Altan.dk fra sit formandskab i materialesektionen i Dansk Byggeri og ser gode forretningsmuligheder i fremtiden.

– Platform.as har evnet at finde et hul i markedet, og det er altid et rigtig godt udgangspunkt, siger Stine Egsgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079