23948sdkhjf

Ny Ambercon-direktør: Større fokus på bæredygtighed

Apichat Bonde overtager direktørposten hos betonelementproducenten Ambercon, når Torben Enggaard forlader jobbet pr. 1. september. 

Den nye topmand ser to kernepunkter i hans virke: Kunderne og bæredygtighed. 

- Mine styrker ligger først og fremmest inden for salg og den tætte relation til kunderne, og det er et område, som vi vil fortsætte med at udbygge i de kommende år. Derudover har jeg drevet en lang række af vores bæredygtighedsprojekter, og det vil vi også prioritere endnu højere fremadrettet, siger Apichat Bonde og uddyber:

- Konkret har vi som en af de første i branchen ansat en bæredygtighedschef, og vi har desuden hentet Ingrid Ahrenkilde, som til daglig har en chefstilling hos Cementir Holding, ind i vores bestyrelse som en stærk driver for den bæredygtige omstilling. 

Den øvrige ledergruppe vil også fortsat spille en stor rolle i udviklingen af Ambercon. Ledergruppen har gennemgået et generationsskifte de seneste fem år, og ligesom Apichat Bonde er alle i ledelsen rekrutteret fra internt hold. Det giver nogle klare styrker i en branche, der bliver mere og mere specialiseret. 

Godt samspil i ledelsen

Formand for bestyrelsen i Ambercon gennem snart fem år, Torben Simonsen har været tæt på den igangværende proces og mener, at der er tale om et særdeles visionært skridt, som skal være med til at løfte Ambercon godt ind i en ny vækstfase: 

- Store dele af dansk erhvervsliv er i forandring, og det gælder ikke mindst byggesektoren, der skal tænke langt mere bæredygtigt for at være med til at indfri regeringens klimamål. Her vil vi gerne være på forkant hos Ambercon, og jeg synes, at vi er privilegerede, at vi allerede nu kan arbejde med flere bundlinjer og sætte strategisk ind ved blandt andet at opprioritere kunderne og bæredygtighed, siger Torben Simonsen og fortsætter: 

- Med Torben Enggaard ved roret har vi igen fået skabt en sund virksomhed på alle områder. Nu tager vi næste skridt og øger vores fokus på kunderne og på bæredygtighed. Her vil vi få et godt samspil mellem Apichat Bonde som ny direktør, Torben Enggaard som rådgiver og ejer, den øvrige ledergruppe, medarbejderne og bestyrelsen.

Læs mere om direktørskiftet i Ambercon i artiklen:
Torben Enggaard stopper som Ambercon-direktør

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094