23948sdkhjf

Solid ordrebeholdning skaber optimisme

Den fondsejede familievirksomhed K.G. Hansen & Sønner går ind til 2012 med ordrer for 370 mio. kr.
Det er blandt andet store byggerier for Lego og Kirkbi i Billund, der er med til at sende forventningerne til det kommende år i vejret hos K.G. Hansen.

54-årige Anders Borg-Hansen fejrer til januar 25 års jubilæum som direktør. Med ham i spidsen har virksomheden klaret krisen i byggebranchen, og fremadrettet er ambitionen at udbygge og styrke virksomhedens position på markedet yderligere.

På vej mod før-krise-niveau
K.G. Hansen & Sønner ekspanderede i slutningen af 1990’erne og frem til 2009, hvor virksomheden på baggrund af den generelle krise foretog nogle justeringer for at trimme organisationen til fremtiden. Det har betydet, at man i dag næsten er tilbage på samme niveau som før krisen. Omsætningsmæssigt toppede K.G. Hansen i 2008, hvor det blev til en samlet nettoomsætning på 525 mio. kr.

Anders Borg-Hansen, der er uddannet fra handelshøjskolen i Aarhus, er tredje generation i ledelsen af K.G. Hansen & Sønner og blev ansat i det mere end 100 år gamle entreprenørfirma i 1987. Han har stort set lige siden været direktør i virksomheden, der under hans ledelse har udviklet sig fra en lokal spiller til i dag at dække hele regionen fra hovedsædet i Grindsted.

Anders Borg-Hansens 25 års jubilæum fejres ved en reception den 4. januar 2012, hvor kunder, samarbejdspartnere og gode venner af huset er inviteret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094