23948sdkhjf

Nedbrændt støberi er klar til genopbygning

Ceropa-støberiet i Svendborg, hvis støberihal brændte 21. august, betjener fortsat sine kunder, og tegningerne til en ny støberihal er tegnet

Trykstøberiet Ceropa i Svendborg kommer snart i gang igen efter den store brand, som raserede støberihallen 21. august. Tegningerne til en ny støberihal er færdige. 

- Vi er snart klar med en tidsplan for et nyt støberi, siger Kjeld Vogt, adm. direktør for Granly Gruppen, som ejer Ceropa.

- Vi har haft et godt samarbejde med vores forsikringsselskab Tryg, som har haft en hurtig og løsningsorienteret tilgang til problemet, siger han.

Betjener fortsat kunderne

Ceropa leverer fortsat produkter til kunderne takket være et samarbejde med andre støberier. Virksomhedens CNC-afdeling er helt intakt, så den kører videre som hidtil.

- Vi vil gøre alt for at kunderne ikke mærker det her, siger fabrikschef Anders W. Jørgensen, Ceropa.

- Det er planen, at vi opbygger et grønt støberi med et lavere energiforbrug, som er fremtidssikret til de næste 20 år, siger han.

Ceropa er i øjeblikket ved at planlægge, hvilke støberimaskiner, der skal købes til erstatning for de gamle, som blev ødelagt i branden.

- Den ny hal bliver lidt større end den gamle, og den får traverskraner, som kan køre hele vejen gennem hallen. Det vil gøre det nemmere at transportere store laster, siger Anders W. Jørgensen.

Anders W. jørgensen håber, at støberiet er i fuld drift inden for nogle måneder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11