23948sdkhjf

Dansk Byggeri - nu med sprængteknik

Dansk Byggeri føjer endnu en dimension på den samlede vifte af kompetencer for hele byggeriets værdikæde, som er samlet på hovedkontoret i København.
Dansk Sprængteknisk Forening har indgået en aftale med Dansk Byggeri om, at Dansk Byggeri fremover skal yde sekretariatsmæssig bistand til Dansk Sprængteknisk Forening.

- Vi er en lille forening for 100 medlemmer, der repræsenterer alle interesser inden for fredelig udnyttelse af sprængteknik, og vi er således kun en lille del af den samlede bygge- og anlægsbranche. Derfor er vi glade for aftalen med Dansk Byggeri, som bringer os tættere på kunderne og samarbejdsparterne, siger Erik Lauritzen, som er formand for Dansk Sprængteknisk Forening.

Også i Dansk Byggeri er der stor tilfredshed og forventninger om et positivt samarbejde.

- Vi har stort fokus på at videreudvikle Dansk Byggeri som en netværksorganisation. Derfor er vi glade for aftalen med Dansk Sprængteknisk Forening, som vil være med til at styrke hele netværksdelen i Dansk Byggeri, siger adm. direktør Lars Storr-Hansen.

Forening siden 1989
Dansk Sprængteknisk Forening blev dannet i 1989 som en brancheforening for fabrikanter, leverandører, entreprenører, professionelle teknikere og erhvervsdrivende inden for branchen vedrørende sprængteknik og eksplosive stoffer.

De typiske forretningsområder er sprængning af bygninger og anlægskontruktioner, sprængning af klippe i forbindelse med anlægsarbejder og råstofudvinding samt ammunitionsrydning og videre.

Blandt medlemmerne af Dansk Sprængteknisk Forening finder man entreprenører, rådgivere, myndigheder, studerende og andre med interesse for en udbredelse af sikker og fredelig sprængteknik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079