23948sdkhjf

Stort rådhus-byggeri undervejs på Bornholm

Det eksisterende Bornholms Rådhus skal renoveres og udvides med 8.700 m². Projektet har en økonomisk ramme på 171 mio. kr.
Hvis alt forløber som planlagt, kan Bornholms Regionskommune tage et nyrenoveret og udvidet rådhus i brug ultimo 2013 på Landemærket i Rønne.

Projektet, der skal samle kommunens administration og borgerservice, omfatter renovering af ca. 5.200 m² samt tilbygning af ca. 8.700 m². Den samlede anskaffelsessum forventes maksimalt at andrage 171 mio. kr.

En bygning på forkant
Kommunen er nu så langt i processen, at man med Lilholm & Partnere som bygherrerådgiver har indledt jagten på en totalrådgiver.

Ambitionen er at udvikle et unikt projekt, hvor arkitektur og organisationsmiljø skaber rammerne for mødet mellem borgere og medarbejdere, gæster og det officielle Bornholm.

- Bornholms Rådhus skal både understøtte organisationens fleksibilitet, udvikling og nytænkning og blive en bygning, som er på forkant med funktionalitet, adgangsforhold, teknologi, miljø og energi, lyder det blandt andet i udbudsbekendtgørelsen.

Desuden vil anvendeligheden af, og muligheden for, at integrere det eksisterende bygningsanlæg i det nye Bornholms Rådhus indgå som en vigtig parameter.

Udbydes i fagentrepriser
Totalrådgivningen vil omfatte ingeniør-, arkitekt- og landskabsarkitektydelser og forventes igangsat umiddelbart efter aftaleindgåelse medio april 2012. Selve hovedprojektet, der kommer til danne grundlag for udbud af fagentrepriser, skal foreligge ultimo august 2012.

Det er planen at give fem aktører mulighed for at byde på totalrådgivningen gennem prækvalifikation, og fristen for at komme i betragtning er den 23. januar 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096