23948sdkhjf

KPC: Nyansættelser og milliardomsætning forude

Trods krisen forventer det midtjyske byggefirma at øge bemandingen i det kommende år. Den primære årsag er tre store projekter med en samlet omsætning på over 1 mia. kr.
- Situationen lige nu er vanskelig for mange virksomheder, og der skal arbejdes ekstra hårdt for hver ordre. Heldigvis er det lykkedes for os, og vi skal nok runde både 2012, 2013 og 2014 i sikker stil.

Det siger Bo Knudsen, adm. direktør for KPC, i et interview med Herning Folkeblad omkring firmaets syn på mulighederne i den kommende periode.

Den store optimisme på den korte bane hænger primært sammen med, at KPC i det kommende år er entreprenør på tre meget markante projekter; et højhus i Værkmestergade i Aarhus, et nyt Siemens-hovedkvarter i Ballerup samt et nyt, stort byggeri for Lærernes Pension i København.

Det er projekter, der tilsammen skaber en omsætning for omkring 1 mia. kr., og det betyder, at KPC forventer at geare op, hvor mange andre må kigge den anden vej:

- Vi forventer at skulle ansætte folk – omkring 10 procent, siger Bo Knudsen til avisen.

KPC realiserede i 2010 et resultat på 46,114 mio. kr. efter skat ud af en omsætning på 483 mio. kr. 2011-regnskabet er endnu ikke offentliggjort
Læs mere om: KPC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11