23948sdkhjf

Billund vælger en udbygning

Byrådet har besluttet at samle rådhusfunktionerne på det nuværende rådhus i Grindsted. Det indebærer blandt andet nybyggeri af ca. 4.000 m².
Ca. 260 medarbejdere rykker under samme tag, når et ud- og ombygget rådhus står færdigt på det areal, der huser den nuværende rådhusbygning i Grindsted.

Billund byråd godkendte i sidste måned den lokalplan, der baner vej for en samling af rådhusfunktionerne, og de lokale politikere har dermed besluttet at arbejde videre med en udbygningsmodel.

Konkret indebærer projektet opførelse af ca. 4.000 m² etageareal i op til 4 etager, nedrivning af ca. 3.200 m² etageareal af det nuværende rådhus samt ombygning og renovering af den tilbageværende hovedbygning på ca. 2.200 m².

Bygherrerådgivning i udbud
Næste skridt i processen bliver at finde en bygherrerådgiver, og denne opgave blev sendt i udbud kort før jul. I udbudsbekendtgørelsen oplyser Billund Kommune følgende om den kommende rådgivers opgaver:

• Gennemførelse af arkitektkonkurrence med henblik på valg af totalrådgiver, herunder udarbejdelse af konkurrenceprogram, fastlæggelse af kriterier for bedømmelsen, besvarelse af spørgsmål i forbindelse med konkurrencen og udarbejdelse af rettelsesblade.

• Varetagelse af overordnet styring og tilsyn, herunder risikostyring og udarbejdelse af overordnede tidsplaner og planlægning af tidsstyring.

• Varetagelse af kontraktstyring, projekt- og processtyring, budget- og økonomistyring, kvalitetsstyring samt varetagelse af 1- og 5-årseftersyn.

Det er planen at give fem aktører mulighed for at byde på opgaverne gennem prækvalifikation. Fristen for at komme i betragtning er den 23. januar 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094