23948sdkhjf

Fremtiden tilhører VVS-koncern i vækst

VVS Søberg, der for nyligt overtog Kückelhahn’s Vestergades Smede og VVS i Haderslev, er modtager af den nystiftede Fremtidspris i Haderslev Kommune.
Tirsdag den 3. januar 2012 havde Haderslev Kommune inviteret erhvervslivet, de faglige organisationer, uddannelsesinstitutionerne og pressen til det årlige nytårsarrangement i Slesvigske Musikhus i Haderslev.

Ved arrangementet blev tænketanken Punkt Hs Fremtidspris uddelt for første gang. Årets modtager er VVS Søberg v/ Kjeld Søberg, der i 2011 overtog Kückelhahn’s Vestergades Smede og VVS i Haderslev og dermed blev landsdelens største VVS-koncern med i alt 155 ansatte.

Fremtidsprisen gives til en virksomhed eller erhvervsdrivende, der har gjort en ekstraordinær indsats for den fremtidige erhvervsudvikling i Haderslev Kommune.

Konsolidering og vækst
- I en krisetid, det kræver dygtighed og en stor indsats at navigere i, og hvor trenden er, at mindre virksomheder slutter sig sammen i større og større enheder, har årets prismodtager gennem opkøb af en anden lokal virksomhed i en svær tid formået at styrke konsolideringen i en branche og på den måde også sikret fremtiden for en masse medarbejdere i lokalsamfundet, sagde borgmester Jens Chr. Gjesing ved arrangementet og fortsatte:

- Igennem mere end 20 år har virksomheden støt vokset sig større i det sønderjyske med afdelinger adskillige steder i det sønderjyske – og med en spændvidde, der dækker stort set alle facetter inden for VVS-branchen.

Fremtidsprisen vil fremover blive uddelt en gang årligt i forbindelse med kommunens nytårskur.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078