23948sdkhjf

XL Byg i Give får ny afdelingsleder

Martin Rasmussen er ansat som ny afdelingsleder ved XL-Byg i Give, der også styrker sig med en ny projektsælger.
De 16 ansatte ved XL-Byg i Give får ny chef, idet den 31-årige Martin Rasmussen er blevet ansat som ny afdelingsleder.

Martin Rasmussen, som afløser 62-årige Carl Otto Johansen, der har valgt at gå på efterløn, er uddannet hos Stark i Odense og har derefter været ved koncernen i Brande og Vejle. Efterfølgende har han været fem år ved tømrerfirmaet Arne Danielsen i Brande samt et år hos tømrerfirmaet Bent Jensen i Herning. Martin Rasmussen har hovedsageligt arbejdet med opgaver som indkøbsleder og byggeleder.

Blik for håndværkerens perspektiv afgørende
Det store kendskab til indkøbssiden, og hvordan en trælast skal se ud set fra håndværkers perspektiv, var vigtigt ved valget af den nye afdelingsleder:

- Det er helt klart noget vi har kigget på, da vi ansatte Martin. Det er vigtigt for os, at vi har en mand, der både er fagligt dygtig og også er i stand til at se tingene fra håndværkernes side i de forskellige samarbejdssituationer siger driftsdirektør Preben Rauff fra Juelsmindegruppen som ejer Tømmergaarden i Give til give-avis.dk.

Ny projektsælger
Byggemarkedet i Give udvider også på salgssiden, hvor projektsælger Mogens Østergård er blevet flyttet fra Hedensted til Give.

– Mogens skal varetage bl.a. salg til større projektsager, og det vil give et større pres på vores lager, så noget af det første vi skal have gang i, er en god stram optimering og strukturering af netop vores lager, så vi står klar til den større gennemstrømning af varer, som vi helt sikkert forventer, vil blive effektueret i 2012, forklarer Martin Rasmussen til give-avis.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096