23948sdkhjf

NCC og Munck indgår sydfynsk storaftale

Svendborg Kommune betaler de to asfaltfirmaer 145 millioner for vedligeholdes af kommunens veje de næste 15 år.
Borgmester i Svendborg, Curt Sørensen, har skrevet under på kontrakter med NCC Roads A/S og Munck Asfalt A/S om vedligeholdelsen af vejene i kommunen.

- Aftalerne er vigtige for den situation, som vi befinder os i. Alle kommuner er trængte, og derfor skal vi være omhyggelige med at prioritere vores ressourcer, sagde borgmester Curt Sørensen om den ny aftale.

Med aftalen sikres kvaliteten af vejstandarden, da de to entreprenører har forpligtet sig på området. Og da nogle veje i øjeblikket er i mindre god stand, kan de se frem til at blive udbedret inden for de næste fem år, idet det også er en del af aftalen.

144,8 millioner
Aftalen med Munck Asfalt A/S er et 15-årigt funktionsudbud, som kommer til at gælde uden for Svendborg by. Her sørger entreprenøren selv for at udføre de reparationer, som er nødvendige for at leve op til aftalen med Svendborg Kommune. Aftalen har en værdi af 128 mio. kr. Det skriver fyens.dk.

Aftalen med NCC Roads A/S bliver en fireårig partneringsaftale, som kommer til at gælde for Svendborg by. Ifølge fyens.dk betaler kommunen NCC 16,8 mio. kr. Her skal Svendborg Kommune sørge for at bestille de arbejder, der skal udføres.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094