23948sdkhjf

Boligselskab finder midlertidig løsning efter anmeldelse for underslæb

Østjysk Bolig har fundet en midlertidig forretningsfører i kølvandet på, at boligforeningen den 2. oktober afskedigede sin - nu tidligere - direktør.

Administrationsselskabet Lejerbo er valgt som forretningsfører frem til 30. juni 2021. Herefter forventer Østjysk Bolig at have ny egen daglig ledelse på plads, skriver boligforeningen i en pressemeddelelse.

Efter mistanke om underslæb på baggrund af en revisionsundersøgelse iværksat af Østjysk Boligs bestyrelse efter aftale med Aarhus Kommune blev den nu tidligere direktør for Østjysk Bolig fredag den 2. oktober afskediget af selskabets bestyrelse.

For at komme helt til bunds i de uregelmæssigheder, som den første revisionsundersøgelse afdækkede og som førte til afskedigelse af direktøren, iværksætter bestyrelsen i Østjysk Bolig endvidere i samarbejde med Aarhus kommune en uvildig advokat- og revisionsundersøgelse. 

I kølvandet på den turbulente tid udtaler formanden for Østjysk Bolig, Katja Hillers:

- Jeg er derfor meget tilfreds med, at vi nu har styr på det videre forløb og sikkerhed for, at denne sag ikke kommer til at true Østjysk Bolig som selvstændig boligorganisation. 

I perioden frem til 30. juni 2021 vil en repræsentant fra Lejerbo være permanent til stede på Østjysk Boligs kontor og fungere som direktør indenfor de rammer, som er fastlagt i den midlertidige administrationsaftale  

I foråret 2021 vil bestyrelsen i Østjysk Bolig iværksætte en rekruttering af den kommende direktør med tiltrædelse den 1. august 2021. Samtidig vil der også blive overvejet andre styrkelser af organisationen på baggrund af de nævnte undersøgelser og en organisationsanalyse.

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109