23948sdkhjf

Plejecenter bliver 50 millioner dyrere end ventet

Byggeriet af pleje- og sundhedscenteret Louiselund i Hørsholm var beregnet til 182 mio. kr., men regningen ser nu ud til at ende i omegnen af 230 mio. kr.
Frederiksborg Amts Avis skriver mandag, at problemer og forsinkelser medfører en betydelig ekstraregning i forbindelse med byggeriet af pleje- og sundhedscenteret Louiselund.

Byggeriet var ved licitationen budgetteret til 182 mio. kr., men nu tyder meget på, at regningen bliver langt højere.

Jan Ehlers, projektleder hos hovedentreprenøren Sigma Entreprise, forklarer til avisen, at den hårde vinter 2010/11 og det efterfølgende regnfulde sommervejr har medført forsinkelser. Samtidig har der været mere overskydende jord på grunden end beregnet, og entreprenøren har måttet opgrave omkring 16.000 kubikmeter jord. Alt i alt har det medført, at deadline for 1. etape af byggeriet er udsat med seks måneder.

Louiselund er tegnet af arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg og er beliggende mellem Kokkedal Alle mod nord, kystbanen mod øst og Kokkedal golfbane og Kokkedal slot mod vest. Byggeriet omfatter 90 plejeboliger, 43 ældre- og handicapvenlige boliger og 38 fleksible boliger samt en centerbygning i to plan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078