23948sdkhjf

Makkerpar åbner Aubo-center i Løgstør

Et nyt køkken- og badcenter slår dørene op i Løgstør ved udgangen af januar.
René Danielsen og Morten Johnsen valgte sidste år at etablere Aubo Køkken og Bad Løgstør. Nu nærmere åbningsdagen på det nyt center sig.

Køkken- og badcentret får til huse i en 800 m² stor forretning på Danmarksvej 22 i Løgstør. De to bagmænd får hver 50 % af ejerskabet af forretningen.

René Danielsens baggrund er blandt andet ni års ansættelse hos XL Byg i Løgstør; heraf 5½ år som ansvarshavende i køkkenafdelingen. Morten Johnsen er uddannet butiksassistent og har de seneste seks år arbejdet sammen med René Danielsen om tegning og salg af køkkener og badeværelser.

Optimisme trods krisetid
Beslutningen om at åbne egen butik traf de to ny forretningsejere efter, at de mistede jobbet, da XL Byg i Løgstør lukkede køkkenafdelingen sidste år.

René Danielsen og Morten Johnsen blev fra både håndværkere og private opfordret til at starte selv. Med viden om markedet i området forventer de to at kunne tjene penge på trods af, at krisen kradser:

- Vi ved, hvad vi havde af salg i XL Byg, og nu hvor afdelingen dernede er lukket, er der et grundlag for os til at drive forretning på. Hvis vi så får startet op og tilpasset omkostningerne efter de nuværende tider, er der også udsigt til at kunne tjene mere på sigt, siger René Danielsen til lokalindblik.dk.

Det nye køkken- og badcenter indrettes med ni komplet opstillede køkkener og ni badeværelser samt to bryggersmiljøer fra Aubo. Butikken får også egen Sadolin-afdeling, ligesom der bliver et udvalg af klinker og trægulve.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078