23948sdkhjf

Oprørt over afgørelse i Divine-sag

Tom Lisborg, CEO hos Divine Business Solutions, kalder Rigsadvokatens afgørelse for ”et koldblodigt justitsmord”.
I sidste uge blev der sat punktum i den såkaldte Divine-sag, da Rigsadvokaten og Bagmandspolitiet afgjorde, at der ikke er grundlag for en strafferetlig sag.

Sagen tog sin begyndelse i 2007, da Tom Lisborg fra Divine Business Solutions meldte en tidligere forretningspartner, Jesper Mo Hansen, til politiet for brud på en konkurrenceklausul, og den nuværende afgørelse har således været næsten fem år undervejs.

Rigsadvokatens afvisning af sagen vækker harme hos Tom Lisborg, som nu vil anmode Folketinget om, at der vil blive nedsat en Undersøgelseskommission til at foretage en uvildig undersøgelse af sagen:

- Hvis Rigsadvokatens afgørelse var åbenbar, så havde det nok ikke taget 21 måneder at nå til den konklusion, hvor der er i alt gået næsten fem år fra politianmeldelserne blev indgivet. Derudover er det også nemmere at komme til denne konklusion, hvis man bevidst undlader at afhøre de fleste af de politianmeldte og centrale vidner i sagen, undlader andre relevante efterforskningsskridt, såsom sikring af opkaldslister og ransagninger, og ikke forholder sig til faktuelle fejl, siger han.

Tom Lisborg er desuden oprørt over, at Divine Business Solutions først den 6. januar om eftermiddagen modtog en kopi af afgørelsen fra Rigsadvokaten, mens VKR efter hans oplysninger blev orienteret en dag tidligere.

- Afgørelsen dokumenterer, at der ikke er lighed for loven i Danmark. Det er så op til politikerne, om de ønsker det skal være sådan i Danmark, slutter Tom Lisborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078