23948sdkhjf

Højt aktivitetsniveau løfter bundlinjen hos M.J. Eriksson

Efter en ordentlig dukkert i forrige regnskabsår, lykkedes det den familieejede anlægsentreprenør M.J. Eriksson A/S at løfte overskuddet i 2019/20 med 28 pct. eller næsten 15 mio. kr. før skat.

Det fremgår af den seneste årsrapport fra Brøndby Strand-virksomheden, som målt på omsætning ligger i top fem blandt landets anlægsentreprenører.

Trods en nedgang i omsætningen på et par procent til knap 2,3 mia. kr., steg resultatet før skat i 2019/20 til 65,9 mio. kr. fra 51,3 mio. kr. året før, fremgår det.

Resultatet af primær drift steg fra 44 mio. kr. til 59,7 mio. kr., og selskabets overskudsgrad blev forbedret til 2,6 fra 1,9 i 2018/19.

- Selskabets omsætning blev højere end forventet i den senest offentliggjorte årsrapport, da aktiviteten i markedet har vist sig at være bedre end antaget, skriver ledelsen.

Når det gælder fremtiden lyder selskabets forventning på 'nogen nedgang i omfanget af opgaver i det kommende år som et resultat af et meget højt aktivitetsniveau i det forgangne regnskabsår'.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125