23948sdkhjf

Projektkonkurrence på udvikling af Hersted Industripark

Albertslund Kommune har udsendt udbud på prækvalifikation til konkurrencen for den langsigtede udvikling af Hersted Industripark til et multifunktionelt byområde
Hersted Industripark er en konkurrence om en udviklingsstrategi for et af hovedstadsregionens store monofunktionelle industriområder fra 1960’erne.

Albertslund Kommune ønsker at bruge en kommende letbanestation som løftestang til at sætte gang i den langsigtede udvikling af Hersted Industripark til et blandet og multifunktionelt byområde. Udviklingen skal ske i tæt samarbejde med grundejerne, skabe fornyet investorinteresse og styrke byområdet i den regionale sammenhæng.

Udviklingsstrategien skal vise, hvordan både eksisterende kvaliteter - Vestskoven, kulturarven, Herstedøster landsby m.fl. - og nye tiltag i området sættes i spil og udnyttes bedst muligt. Der ud over er det kommunens særlige ønske, at området bliver et fremtidigt demonstrationsområde og laboratorium, når det gælder brugen af regnvand for at opnå klimaforbedringer og bykvalitet.

Udviklingsstrategien skal give Albertslund Kommune nogle både kreative, visionære og realistiske forslag til, hvordan udviklingen af området igangsættes på kort sigt, og hvordan strategien bliver robust nok til at modsvare behovene i en endnu ukendt fremtid.

Af udbudsmaterialet fremgår, at nystartede arkitekt- og landskabsarkitektvirksomheder opfordres til at søge om prækvalifikation sammen med mere etablerede kolleger, således at der også ansøger konkurrenceteams med yngre tegnestuer involveret.

Sidste frist for at byde ind på udbuddet er den 1. februar 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094