23948sdkhjf

Succeskursus om energirenoveringer gentages

Middelfart giver genvalg til kurset ”Bliv din egen energikonsulent”, hvor man lærer om energirenovering af privatboliger og hvordan opgaven gribes an fra start til slut.
Efterårets succeskursus ”Bliv din egen energikonsulent” gentages.

Tilbagemeldingerne fra første projekt var overraskende gode, der var fuldt fremmøde og flere boligejere har allerede vist interesse for næste kursus. Der er et par justeringer i forhold til sidste kursus. Denne gang kommer der mere fokus på vedvarende energi og personlig rådgivning fra byggefolk.

Kurset udvikles og gennemføres af Middelfart Kommune, Grøn Erhvervsvækst, Byggecentrum, Pettinaroli, TRE-FOR og lokale håndværkere.

Klæder deltagerne på til nu- og fremtiden
På kurset lærer du om energirenovering af privatboligen og hvordan man griber opgaven an fra start til slut – fra termofotograferingen til valg af energirenoveringen eller alternativ energikilde.

Fremtidige krav og varmetabsramme for boliger behandles og man kommer omkring vedvarende energikilder, såsom solceller.

Kursusudbydernes og Middelfat Kommunes ønske med kurset er blandet andet, at udbrede kendskab til de mange potentielle energibesparelser, der ligger og venter i folks privatboliger.

- Jeg tror ikke det er sidste gang, vi ser kurser af denne slags. Det meget nemt at kopiere og tilpasse lokale omstændigheder. Samtidig vidner det også om, at forskellige parter er interesseret i at gå sammen, og skabe den slags kurser for borgerne, udtaler borgmester Steen Dahlstrøm.

Se mere om program og tilmelding mm. på www.folofejby.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078