23948sdkhjf

Kranfusion styrker virksomhed på markedet for ejendomsrenovering

P.E. Kristensen A/S bliver en del af Kranexpressen, som tilføjer et A/S til navnet. Sælgeren fortsætter i firmaet.
P.E. Kristensens lastbilkraner i Roskilde bliver fremover en del af en større og bredere kranpark i en fusioneret kranvirksomhed, der får navn efter køberen, Kranexpressen A/S, som fremdeles har hjemadresse i Fløng. Med de 10 kilometer mod nordøst fra Øde Hastrup Vej flytter også alle firmaets erfarne chauffører og den hidtidige ejer Poul Erik Kristensen.

- Sammen kan vi tilbyde kunderne det fulde kranprogram, så vi kan løse stort set alle typer af løfte-, bakse- og transportopgaver. Man kan med andre ord sige, at vi sammen har udvidet menukortet, forklarer direktør Lars Ebbesen hos det hidtidige Kranexpressen A/S.

Lars Ebbesen, der fortsætter som direktør i den nye, større virksomhed, påpeger, at Kranexpressen med sine mobilkraner hidtil har fokuseret på de tungere blandt løfteopgaverne af f.eks. betonelementer og store stålkonstruktioner.

Nye muligheder på mindre opgaver
Den nytilkomne flåde af lastbilkraner viser til gengæld sin styrke på de vægtmæssigt lettere men ofte teknisk vanskelige løft af stilladser, glasvinduer og altaner. Den slags foregår ofte inde i tæt bebyggelse, hvor de pladskrævende mobilkraner har svært ved at komme til.

- Fusionen var helt naturlig. De to firmaer har i mange år samarbejdet og strømlignet sig til hinanden, og nu er tiden rigtig til at hente synergieffekten hjem ved en formaliseret sammenlægning, forklarer Lars Ebbesen.

Mens Kranexpressen har løst 70 procent af sin tungløftsopgaver rundt om i lokalområdet, i København og på Sjælland og Lolland-Falster, har det hidtidige P.E. Kristensen hentet langt størstedelen af sine opgaver hos bl.a. håndværksfirmaerne, der forestår ejendomsrenoveringsarbejdet inde i København.

Til sammen vil den ekspanderende virksomhed nu råde over 11 moderne mobilkraner og 11 lastbilkraner samt godt 30 medarbejdere. Kranexpressen er i dag et datterselskab af Danmarks største Kranvirksomhed BMS med hovedsæde i Aalborg.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11