23948sdkhjf

Nyt supermarked og p-kælder på vej i Hobro

Bygge og Finans A/S af 1/4 1964 ønsker at opføre et supermarked, boliger og eventuelt en mindre butik på Adelgade 45 og Skibsgade 1-3 i Hobro.
Tegnestuen Blåkilde v/ Bjarne Sørensen har på vegne af Bygge og Finans A/S af 1/4 1964 søgt Mariagerfjord Kommune om tilladelse til at bygge et supermarked, en mindre butik samt boliger. Af de fremsendte skitseforslag fremgår, at der er påtænkt et Føtex-supermarked.

Projektet forudsætter, at den eksisterende bebyggelse Adelgade 45 og Skibsgade 1-3 skal rives ned. Da Skibsgade 3 er erklæret bevaringsværdig, kræver nedrivningen Byrådets tilladelse.

Et flertal i Udvalget for Teknik og Miljø bakker op om nedrivning efter en planlægningsproces med et projekt, som Byrådet kan godkende.

P-kælder med 360 pladser
I det forslag, som udvalget anbefaler der arbejdes videre med, indgår etablering af et underjordisk parkeringshus med ca. 360 p-pladser på Nytorv.

Løsningerne, som er fremlagt af bygherren, for parkeringskælderen koster mellem 11,6 mio. kr. og 52,1 mio. kr. for løsninger med henholdsvis 109 og 361 p-pladser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079