23948sdkhjf

Hummel køber op til 22.000 kvm distributionscenter

Sportsbrandet Hummel har købt 61.000 kvm erhvervsjord ved Padborg af Aabenraa Kommune. Her vil firmaet vil bygge et automatiseret lager- og distributionscenter på mere end 22.000 kvm, der skal håndtere forsendelser til mere end 30 lande. 

– Det glæder mig rigtig meget, at vi er nået i hus med at tiltrække en stærk køber til en del af den grund, som vi strategisk har købt og arbejdet med i et godt stykke tid. Hummel bliver en del af det erhvervsområde, hvor vi allerede sidste år solgte en datacentergrund, siger borgmester Thomas Andresen i en pressemeddelelse fra Aabenraa Kommune. 

Til JV.dk fortæller borgmesteren desuden, at der alene i første etape bliver tale om en investering på et ikke nærmere specificeret trecifret millionbeløb. 

Ifølge Hummels adm.  direktør, Allan Vad Nielsen, ønsker virksomheden at fastholde en stor del af vores forretning og forsyningskæde i Danmark: 

– Ønsket er, at vi forbliver i området på lang sigt, så vi forventer, at antallet af lokale medarbejdere vil vokse i de kommende år, siger Hummel-direktøren.

Hummels grundkøb sker i et område, hvor det samlede areal er på cirka 300.000 kvm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086