23948sdkhjf

Byggematador finder entreprenør til ombygning af 10.000 kvm postterminal

KG Hansen har indgået en aftale med Ejendomsselskabet Olav de Linde om opførelse af nye erhvervslejemål i den tidligere Postcentral på Ankersgade i Aarhus. 

Ejendommen kendes af de fleste i byen som PostNords distributionscenter. Men nu er det definitivt fortid med brevsortering og pakkeafhentning på adressen - projektet er netop påbegyndt, oplyser entreprenørfirmaet med hovedsæde i Grindsted samt en afdeling i netop Aarhus på sin hjemmeside.

Byggeriet opføres i hovedentreprise og omfatter blandt andet en ny hovedindgang med forplads til huset, indretning af kontor fællesskab i stueplan, og 1.sal, samt en ny ”gade” i kælderen, hvor der åbnes op til det fri.

Ejendommen har et samlet areal på 10.218 kvm, fordelt på en høj og solid underetage på cirka 6.000 kvm, samt stueplan og 1. sal på hver cirka 2.000 kvm.  

Som så mange gangefør i Olav de Linde-lejemål genbruges bygningsdele fra den eksisterende bygning og tilføje genbrugselementer fra andre bygninger. 

– Som en yderligere detalje, og for at give ejendommen ekstra kant, har vi planer om at etablere et ’væksthus’ som en tilbygning til 1.salen, har Thomas Møller Kristensen, udlejningschef hos Ejendomsselskabet Olav de Linde, tidligere oplyst om projektet.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156