23948sdkhjf

Spangenberg & Madsen vinder renoveringsopgave

Det rådgivende ingeniørfirma skal ændre belysningen på den gamle hovedbanegård i Aarhus, så arkitekturen fremhæves.
I forbindelse med en komplet perronrenovering på Aarhus Hovedbanegård, har Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S (SOGM) vundet den del af opgaven, der hedder ”Ny Perronbelysning”.

SOGM skal ydermere projektere nye føringsveje og ny kabling for øvrigt apteringsudstyr på perronerne. Det oplyser SOGM på deres hjemmeside.

Arkitekturen i centrum
I dag er belysningsarmaturer, højtalere, kameraovervågning, infoskærme, perronafsnitsskilte og øvrigt apteringsudstyr placeret på et meget iøjnefaldende gennemgående beslag, der er skabt et kunstigt ”loft” over hver perron, og derved fjerner fokus fra den flotte, gamle tagkonstruktion over perronerne. Dette gennemgående beslag vil blive demonteret og erstattet af apteringsudstyr diskret placeret på beslag på perronerne, og i tagkonstruktionen installeres nye flotte pendelbelysningsarmaturer, der vil give et godt, naturligt lys i fin harmoni med den smukke arkitektur.

Udover el-arbejderne, omfatter renoveringen tillige afrensning af tagkonstruktionen og malerarbejder; opgaver som vil blive udført af DSB.

Opgaven påbegyndes primo februar 2012 og forventes afsluttet i løbet af foråret 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094