23948sdkhjf

12.560 m² på havnen i Nørresundby skal bebygges

Aalborg Havn A/S har udbudt et større areal ved Limfjorden til salg. Havnen vil aktivt arbejde for, at der opføres boliger og kontorer på området.
En større fornyelse af det gamle havneområde i Nørresundby ser ud til at have taget sin begyndelse.

Aalborg Havn A/S har sendt et areal 12.560 m² stik øst for Limfjordsbroen i offentligt udbud. 1. marts er sidste frist for at afgive bud, og overtagelsen er sat til 1. maj. Det skriver nordjyske.dk.

Boliger-, kontor- og butiksbyggeri
En lokalplan for området er endnu ikke vedtaget. Udbuddet forudsætter dog, at en lokalplan giver grønt lys for en bebyggelsesprocent på mindst 125 samt tilladelse til en dagligvarebutik på minimalt 1.080 m².

Havnen lover ifølge nordjyske.dk i udbudsmaterialet således, "aktivt at medvirke til at fremme vedtagelsen af en ny lokalplan, der muliggør opførelse af kontorer eller boliger eller butikker".

- Forarbejdet til lokalplanen er allerede sat i gang. Vi vil gerne have både boliger og erhverv på området. Men der er grænser for, hvor mange butikker der kan være, fordi tilkørselsforholdene fra Østerbrogade er vanskelige, forklarer borgmester og havnens bestyrelsesformand, Henning G. Jensen, til nordjyske.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093