23948sdkhjf

Wicotec Kirkebjerg-datter bygger sig hjem til moderselskabet

DS Flexhal har totalentreprisen på en ny kanalfabrik, som ventilationsentreprenøren E. Klink opfører i Taastrup. 

Den nye kanalfabrik, hvor E. Klink skal fremstille ventilationskanaler, bliver på 3.200 kvm. Hertil hører en administrationsbygning på 450 kvm. 

Kanalfabrikken er tegnet af Dansk Autobranche Rådgivning v/arkitekt MAA Søren Jeppe Pedersen. 

Projektet forventes færdigt medio juni 2021.

Bliver nabo til moderselskabet

Med byggeriet flytter E. Klink sine aktiviteter fra Skovlunde, hvor virksomheden har ligget i 72 år, til Taastrup. Den nye fabrik får adresse på den 27.000 kvm store grund på Dybendalsvænget 5, som støder op til moderselskabet Wicotec Kirkebjergs adresse på Roskildevej 338. 

Adm. direktør for E. Klink, Lars Christrup, forklarer flytningen med, at virksomheden er vokset fra sine lokaler i Skovlunde. Han forudser desuden betydelige synergier med moderselskabet: 

– Over halvdelen af vores omsætning henter vi på opgaver, som vi løser sammen med Wicotec Kirkebjerg eller med deres ejer, Per Aarsleff A/S. Det er også planen, at vores administrative personale senere skal placeres i Wicotec Kirkebjergs nye hovedkontor, forklarer han. 

I 1. kvartal 2021 tages første spadestik til Wicotec Kirkebjergs nye hovedkontor på den nuværende adresse på Roskildevej 338 i Taastrup. De nuværende kontorfaciliteter rives ned. Det nye kontordomicil forventes at stå færdigt i 4. kvartal 2022.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109