23948sdkhjf

Udvikling af ny bydel indledt

Bestyrelsen for Ringkøbing K, udviklingsprojektet for en ny bydel med 1.100 boliger, har netop afholdt første møde. Konkurrence på tegnebrættet.
Der er nu for alvor taget hul på opgaverne omkring Ringkøbing K, som de næste 30 år skal udvikle sig til en ny bydel med 1.100 bæredygtige boliger i Ringkøbings sydlige udkant.

Efter bestyrelsens første møde i tirsdags står det klart, at de kommende måneder byder på mange spændende opgaver.

- Siden bestyrelsen tiltrådte i november 2011 har vi set frem til at tage hul på de indledende drøftelser af de opgaver, som bestyrelsen nu skal arbejde med i den kommende tid. Det første møde tegner godt for det fremtidige bestyrelsesarbejde, siger Uffe Steiner Jensen, bestyrelsesformand for Ringkøbing K.

Læs mere om planerne for Ringkøbing K i : Bydel med 1.100 boliger på tegnebrættet .

Forbereder konkurrence
Den første, større opgave for bestyrelsen bliver at tage stilling til, hvilken form for konkurrence, der skal finde sted for udviklingen af Ringkøbing K’s 81 hektar store, naturskønne område i den sydøstlige kant af Ringkøbing by.

I forbindelse med mødet besøgte bestyrelsen Fredericia, hvor bestyrelsesmedlemmerne fik lejlighed til at se konkurrenceforslagene til en udviklingsplan for FredericiaC – et stort byudviklingsprojekt på havnen i Fredericia. Bestyrelsen blev også inspireret af Jes Møller, projektdirektør i byudviklingsprojektet Køge Kyst. Han var inviteret til at fortælle om hele byudviklingsprocessen frem til udarbejdelsen af den endelige udviklingsplan for det 20 ha store område på havnen i Køge, der blev offentliggjort i november 2011.

- Selvom Ringkøbing K er et projekt med en anden karakter og nogle andre udfordringer, så var det meget inspirerende at opleve byudviklingsområdet i Fredericia og se konkrete eksempler på nogle af de ting, som vi nu skal til at arbejde med i Ringkøbing K-projektet, siger borgmester Iver Enevoldsen, Ringkøbing-Skjern Kommune, der er én af kommunens to repræsentanter i Ringkøbing K’s bestyrelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094