23948sdkhjf

Øsby Entreprenør & Kloakservice vinder aftale med Provas

Provas har valgt at samarbejde med Øsby Entreprenør & Kloakservice på entreprenørarbejde til mindre anlægsarbejder og reparationsarbejder på vand og spildevandsledninger.
Provas har i samarbejde med Grontmij A/S indhentet tilbud på rammeaftale for anlæg af nye ledninger og reparation af skader på vand- og afløbsledninger.

Øsby Entreprenør & Kloaksevice ApS gav det økonomisk mest fordelagtige tilbud, og derfor valgte Provas at indgå kontrakt med firmaet for de næste fire år.

- I valget af entreprenør har vi lagt vægt på det økonomisk mest fordelagtige tilbud vurderet på pris samt de kvalitative underkriterier organisation og kvalitet samt mobilisering, udtaler Distributionschef René Heiselberg Gier.

De fire ejere fra Øsby Entreprenør & Kloakservice ApS Mogens Anker, Brian Anker, Tanja Anker og Carsten Anker var alle inde hos Provas for at skrive kontrakten under sammen med Bent K. Andersen, bestyrelsesformand for Haderslev Vand a/s, Haderslev Spildevand a/s og Haderslev Affald a/s. Og de ser alle frem til et godt samarbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093