23948sdkhjf

Byggeri fortsætter trods konkurs

Konkursen i Palm City Properties får ikke betydning for delprojekt med 146 byggegrunde og centerbyggeri. Det fastslår entreprenør Arne Andersen Vrå A/S.
Sidste uges konkurs i selskabet bag det ambitiøse resort-projekt, Palm City i Frederikshavn, betyder ikke, at alle byggeaktiviteter i området sættes i stå.

Entreprenørfirmaet Arne Andersen Vrå købte sidste forår 58 byggegrunde i det såkaldte Beach-område og indgik samtidig aftale med folkene bag Palm City om byggemodning af samtlige 146 grunde i området.

Disse aktiviteter indgår som en selvstændig del af Palm City-projektet og er ikke omfattet af konkursen. Tværtimod er planen at fortsætte arbejdet, oplyser entreprenør Arne Andersen til Nordjyske Stiftstidende:

- Vores plan er ikke ændret. Vi vil fortsat byggemodne hele området og forsøge at sælge vores grunde videre og bygge huse til køberne, siger han.

Ifølge avisen har Arne Andersen solgt seks grunde og bygget huse på dem. Totalt er der byggemodnet 30 af de 146 grunde.

Arne Andersen ejer også jorden til projektets store fællesområde, hvor der efter planen skal opføres med et centerbyggeri med bl.a. vandland. Hvornår dette projekt eventuelt kan indledes, er dog uvist.

Læs også: Palm City er gået konkurs
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078