23948sdkhjf

Gyngemosehallen klar til brug

Idrætsanlægs-projektet i Gladsaxe, som Hoffmann, BBP Arkitekter samt Moe & Brødsgaard står bag, er blevet indviet.
Med indvielsen af Gladsaxes nye multihal, Gyngemosehallen, er der åbnet op for helt nye udfoldelsesmuligheder for foreninger og borgere i området.

Gyngemosehallen, der er en sammensætning af seks forskellige bygninger i to etager, byder på rum til de bløde bevægelsesformer. Den store gymnastikhal består af store, åbne gulve med indbyggede trampoliner, madrasser, skumgummigrav og spejlklædte vægge - alt sammen faciliteter, der indbyder til al bevægelse. Hallen vil også danne rammen om forskellige idræts- og kulturbegivenheder.

Bygherre på projektet, som har en værdi på 68 mio. kr. er Gladsaxe Kommune. Bag byggeriet står Hoffmann A/S sammen med BBP Arkitekter og Moe & Brødsgaard.

Fritids- og ungdomsklub er flyttet ind
Anlægget er på i alt 3.200 m² under tag og de enkelte bygninger er bundet sammen med store glaspartier, der forener de indre rum med de ydre rum og den omliggende natur. I den ene af anlæggets bygninger er den tidligere fritids- og ungdomsklub Oktobervej nu flyttet ind. Klubben har stort fokus på aktivitet og bevægelse. I alt 280 børn og unge har deres daglige gang i klubben, hvor de frit kan væksle mellem at udfolde sig i hallen og deltage i klubbens aktiviteter. Gyngemosehallen skal også bruges af den nærliggende Enghavegård Skole til skolens idrætsundervisning.

I en anden af bygningerne er der indrettet et fitnesscenter, som alle borgere frit kan benytte, for et beskedent beløb. Udover at huse fritids- og ungdomsklub rummer anlægget også møderum, administrationslokale og klublokale. Derudover er der bad- og omklædningsfaciliteter til både indendørs og udendørs brugere.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094