23948sdkhjf

Nyt Om Navne: Pitzner opruster

Pitzner Gruppen har ansat tre nye medarbejdere; en salgskoordinator, en projektleder og en ny pladsmand.
Pitzner Gruppen med selskaberne VMC Pitzner, Corona Pitzner og AGJ Pitzner har udvidet staben med tre nye medarbejdere.

Morten Albeck Bejer-Andersen , 29 år, er ansat som salgskoordinator for alle tre selskaber. Han har en baggrund som sælger af CRM-systemer gennem 8½ år og har senest arbejdet med telemarketing fra Spanien.

I Pitzner Gruppen får Morten Albeck Bejer-Andersen til opgave at styre virksomhedens CRM-system og øvrige backup for salgsmedarbejderne.

Desuden er Karsten Jørgensen , 50 år, ansat som projektleder i selskabet AGJ Pitzner, hvor han skal udvikle og projektere pavillonløsninger for kunderne.

Karsten Jørgensen kommer fra en stilling hos det hollandske pavillonfirma De Meeuw, hvor han har været med til at opbygge den danske afdeling. Tidligere har han gennem ni år været ansat hos Cramo bl.a. som salgs- og projektleder for pavilloner. Han har desuden været selvstændig inden for modulbyggeri.

Endelig er Peter Corneliussen , 48 år, ansat hos Corona Pitzner i København som chauffør, mekaniker og pladsmand. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos VMC Pitzner i Hedehusene.

Peter Corneliussen er uddannet lastvognsmekaniker og har gennem mange år arbejdet som lastvognschauffør. Med sin alsidige baggrund kan han indgå i mange funktioner og beskrives som en god sparringspartner for kunderne.

Pitzner Gruppen består af VMC Pitzner, Corona Pitzner og AGJ Pitzner, der tilsammen dækker områderne lifte, anlægsmaskiner, pavilloner samt materiel til bygge- og anlægsopgaver. Hertil kommer rådgivning og projektledelse i forbindelse med etablering og drift af byggepladser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08