23948sdkhjf

HP Byg totalentreprenør på nyt Aalborg-projekt

Firmaet skal frem til primo 2013 opføre 65 ungdomsboliger og ca. 750 m² erhvervslokaler. Projektet er tegnet af Nørkær + Poulsen.
Efter et længere tilløb har HP Byg nu indledt byggeriet af et kombineret erhvervs- og boligprojekt i det centrale Aalborg.

Byggeriet, der opføres i den såkaldte Nørregadepassage mellem Nørregade og Nyhavnsgade, kommer til at bestå af ca. 750 m² til butikker og erhverv i stueplan samt 65 ungdomsboliger på de øvrige etager.

HP Byg oplyser på sin hjemmeside, at byggepladsen er opstartet her i januar måned, og at det samlede byggeri forventes klar til indflytning primo 2013.

Projektet udføres generelt efter BR 08, og ungdomsboligerne udføres desuden i energiklasse 1. Ungdomsboligerne er med franske altaner og en stor fælles tagterrasse på 3. sal.

HP Byg udfører projektet i totalentreprise med Nørkær + Poulsen som arkitekt og Moe & Brødsgaard som ingeniør. Bygherre på erhvervsdelen er udviklingsselskabet Calum, mens Nørresundby Boligselskab er bygherre på ungdomsboligerne.

HP Byg var sidste år truet på eksistensen, da økonomiske problemer i to søsterselskaber satte likviditeten under pres hos ejeren HP Gruppen. Selskabet blev derfor solgt i november 2011 til KGH Holding. Læs også: HP Byg får nye ejere
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093