23948sdkhjf

NCC-projekt klar til indflytning

I samarbejde med Tegnestuen SLA og Hillerød kommune har NCC skabt Ullerødbyen, hvor anden etape af arkitekttegnede 2-plansrækkehuse nu står klar til indflytning.
NCC Bolig udbyder nu sidste etape af de eftertragtede nye rækkehuse i to plan på Allékredsen i Hillerøds grønne bydel Ullerød. Første etape er for længst udsolgt, og nu er anden etape af arkitekttegnede 2-plansrækkehuse klar til indflytning.

Ullerødbyen er Hillerøds nye bydel, der ligger vest for Hillerøds bymidte. Visionen for Ullerød er at opbygge et unikt lille bysamfund med masser af grønne områder og spændende fællesarealer. Området er som skabt til børnefamilier med masser af udfoldelsesmuligheder for både voksne og børn, men også mange seniorer er flyttet til det naturskønne område.

Arkitekttegnede boliger
Ullerødbyen er skabt i tæt samarbejde mellem NCC, Hillerød kommune og Tegnestuen SLA, som er specialister i byplanlægning og landskabsarkitektur.

De arkitekttegnede rækkehuse er i to plan med et boligareal på 102-106 m2. Husene har tre værelser og en stor stue, hvorfra der er udgang til en hyggelig terrasse.
Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125