23948sdkhjf

FSC Danmark lancerer ny kampagne for byggeriet

En ny kampagneside på internettet giver eksempler på byggerier med FSC-certificeret træ samt gode råd til indkøb af byggevarer.
Der findes masser af danske byggerier, hvor der er brugt FSC-certificeret træ. Og mulighederne er også mange, hvis bygherrer og rådgivere i nye byggeprojekter vil sikre sig, at det anvendte træ er FSC-certificeret og dermed har en bæredygtig oprindelse.

Det budskab vil FSC Danmark nu ud med og har derfor lanceret kampagnesiden ”Byg med FSC”. Her gives der både eksempler på nuværende byggerier med FSC-certificeret træ og gode råd til indkøb af bl.a. FSC-certificerede byggeprodukter.

Ingen undskyldninger
- Markedet har udviklet sig meget de seneste år, og det betyder, at mange leverandører nu kan levere FSC-certificerede byggeprodukter. Det er ikke længere nogen undskyldning, at produkterne ikke findes i FSC-træ, siger kommunikationsansvarlig i FSC Danmark, Ida Rehnström.

Som et led i kampagnen vil FSC Danmark fremover opsøge nye byggeprojekter og informere de relevante aktører om kampagnesiden og mulighederne med FSC.

Læs mere på www.fsc.dk/bygmedfsc
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078