23948sdkhjf

Installation af sikringsanlæg udbudt på DNU

Det Nye Universitetshospital har offentliggjort rammeudbuddet på alle arbejder for person- og bygningssikringsanlæg, der skal implementeres på supersygehuset.
De tekniske installationer på Det Nye Universitetshospital, DNU, i Skejby udbydes i syv særskilte udbud, og Rammeudbuddet for person- og bygningssikringsanlæg er nu offentliggjort.

Sikringsarbejdet omhandler generelt alle arbejder vedrørende person- og bygningssikringsarbejder, der skal implementeres på DNU. I hovedtræk omfatter det adgangskontrol (ADK), tyverisikring (AIA), samt forberedelse for videoovervågning og dørtelefoner. Sikringsområder opdeles i adgangszoner med adgangskontrol (ADK) inddelt som offentlige zoner, delvis offentlige zoner og lukkede zoner.

På bygningerne etableres endvidere tyverisikring (AIA) som en skalsikring i form af åbningskontakter på døre og vinduer samt glasbrudsdetektor. Ved adgang til de enkelte afdelinger etableres der dørtelefoner med kamera og styring via telefoner.

Rammeudbuddet omhandler levering, installering og drift af Person- og bygningssikringsanlæg på udbudsområde N1 med option på udbudsområderne N2, N3, N4, N5, S1, S2, S3, S4 og S5.

Frist for at afgive bud på aftalen er den 2. marts 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094