23948sdkhjf

Norisol bag stor ombygning i Kastrup

Som totalentreprenør på udvidelsen af Finger C skal Norisol A/S være med til at gøre det lettere og mere komfortabelt at være international luftpassager i København.
Norisol overtog i 2010 aktiviteterne virksomheden Grønbech Constructions, og det er en del af forklaringen på, at netop Norisol kunne vinde udbuddet på totalentreprisen i CPH.

Grønbech Constructions har nemlig haft et årelangt byggesamarbejde med CPH blandt andet på den første udvidelse af Finger C, samt Indenrigsgården og en lang række andre byggeprojekter.

- Vi er glade for, at vi kan videreføre det gode samarbejde, som Grønbech Construction gennem årene har haft med CPH. Det understreger vores stærke position som entreprenør, at vi er i stand til at påtage os totalentreprisen på dette projekt. I fremtiden vil vi med Norisols kompetencer stå meget stærkt på området og glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med lufthavnen, siger direktør Peter Stenderup Jensen.

Tages løbende i brug fra 2012
Den store ombygning tager udgangspunkt i – og vil opleves som en naturlig udbygning af – den eksisterende Finger C.

Ombygningen vil blandt andet skabe nye omgivelser og udvidede funktioner i Finger C, hvor ikke mindst pas- og security-kontrollen for ankommende passagerer bliver flyttet og udvidet, således at ventetiden for passagerne mindskes.

Der ændres ikke på antallet af lounger og standpladser, når ankomstetagen udvides. Men en ny security-kontrol på 1. sal og en ny paskontrol på 2. sal, der forlænges, vil sammen med nye trappetårne sørge for, at passagererne kan ledes hurtigere gennem kontrollerne. I alt vil 4100 m² være omfattet af projektet.

Nye rulletrapper, rullefortove, ny toiletkerne og elevatorer bliver en del af den kommende Finger C, som også forsynes med nye varme- ventilations- og elinstallationer i forbindelse med byggeriet.

Byggeriet ventes klar til brug fra medio 2012, hvor den nye security-kontrol åbner. Paskontrollen ventes klar en måned senere. Endelig bliver selve ankomstetagen taget i brug fra 3. kvartal 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078