23948sdkhjf

Stor isoleringsvirksomhed rykker ind i Esbjerg

Isoleringsvirksomehden Norisol udvider med en ny afdeling i Esbjerg, firmaets niende afdeling.

Udvidelsen er led i en langsigtet plan om at styrke den landsdækkende tilstedeværelse og imødekomme en stigende efterspørgsel på totalløsninger inden for teknisk isolering, energioptimering og skibsaptering, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Ifølge direktør for Norisols Region Syd, Daniel Lowe, har firmaet allerede en gode kunder i og omkring Esbjerg.

– Der er stor vækst på Esbjerg havnefront og den omsluttende industri, og dermed er der et stort potentiale for Norisol, siger Daniel Lowe og påpeger, at man med den nye afdeling vil kunne levere lokal arbejdskraft.

Lokalkendt ansigt i front 

Norisol har ved årets indgang ansat Michael Johansen som leder af den nye Esbjerg-afdeling. Han har erfaring inden for teknisk isolering, og kommer senest fra en stilling som projektleder hos Esbjerg-firmaet Nytech Isolering A/S og kender dermed det lokale marked.

Firmaets værksted i Fredericia står for fremstilling af aluminiums- og stålbeklædninger, som oftest leveres fra dag til dag, men i afdelingen i Esbjerg vil der også kunne fremstilles og bearbejdes lettere opgaver.  

Norisol er også totalleverandør til marinebranchen og udfører alt apteringsarbejde – lige fra teknisk isolering til skotter, lofter og dørk, samt komplet indretning og montering af faste og løse møbler. Deslige leverer firmaet materialepakker til skibsfartøjer inden for blandt andet fiskeri, offshore og passagerfærger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109