23948sdkhjf

30 nye familieboliger på vej i Roskilde

Boligselskabet Sjælland udbyder nu totalentreprisen på Ungdommens Hus, der skal omdannes til 30 familieboliger. Det er et projekt til ca. 70 mio. kr.
I oktober 2011 opsagde Roskilde Kommune sit lejemål i Ungdommens Hus på Parkvej, som hidtil har været indrettet med kollegieboliger og institutionslokaler.

Ejeren, Boligselskabet Sjælland, vil i stedet omdanne ejendommen til familieboliger og har derfor nu udbudt projektet som totalentreprise.

- Vi har kollegiepladser nok i Roskilde. Større familieboliger tror vi på kan være fremtiden. Den færdige udformning er ikke fastlagt, så de bydende får stor arkitektonisk frihed til at udfolde sig. Den fremgangsmåde har vi haft stor succes med tidligere, fortæller Thomas Høtoft fra Boligselskabet Sjælland.

Stram tidsplan
De eksisterende bygninger stammer fra 1970’erne og er i henholdsvis fire og to etager med tilhørende kælderplan. Det samlede bruttoetageareal udgør 3.268 m², og kælderen forventes kun ombygget i mindre omfang.

- Vi kører efter en stram tidsplan. Går det som forventet, kan vi offentliggøre vinderen af projektet den 21. maj, siger Thomas Høtoft, der oplyser, at projektet har et budget på lige over 70 mio. kr.

Det er planen at give fem aktører mulighed for at byde på opgaven gennem prækvalifikation, og fristen for at komme i betragtning er den 1. marts 2012. De prækvalificerede teams offentliggøres den 13. marts.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125