23948sdkhjf

Populært at energirenovere

Alene de første to uger af 2012 har 3byggetilbud.dk formidlet over 150 procent flere byggeopgaver end samme periode sidste år.
Væksten af arbejdsopgaver på 3byggetilbud.dk er den største i firmaets 11-årige historie, og i de første to uger af 2012 har 90 procent af firmaets 1000 leverandører minimum fået én opgave.

De mange opgaver spænder vidt fra badeværelsesrenoveringer til isoleringsopgaver. Men især antallet af energirenoveringer er i vækst, og det er især isoleringsopgaver, solceller, naturgas og jordvarmeanlæg, som danskerne investerer i.

- Udviklingen er ret overraskende, men igen i år ser vi, at danskerne benytter sig af håndværkerfradraget, som løber frem til nytår. Derudover er det mange år siden, at man har kunnet få en så billig håndværker, som tilfældet er i øjeblikket, og det motiverer boligejerne til at kaste sig over det nye køkken, tilbygningen eller de nye vinduer. Så vi har aldrig set nogen lignende, siger kommunikationschef Michael Müller og fortsætter:

- Danskernes store lyst til at renovere deres bolig sker formentlig også, fordi nogle ikke kan sælge deres bolig, og i stedet vælger de at sætte den i stand for at gøre boligen mere attraktiv for køberne.

Hele Danmark renoverer
De 150 procent flere renoveringsopgaver stammer fra hele Danmark:

Region Hovedstaden: 213 procent flere opgaver
Region Sjælland: 235 procent flere opgaver
Region Syddanmark: 193 procent flere opgaver
Region Midt: 187 procent flere opgaver
Region Nord: 180 procent flere opgaver
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14