23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arbejdsmiljørådet
Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen har udpeget tidligere direktør for Personalestyrelsen, Lisbeth Lollike, til formand for Arbejdsmiljørådet. Hun efterfølger Leo Bjørnskov, der har været formand i fire år og derfor stopper.

Arbejdsmiljørådet er et forum, hvor arbejdsmarkedets parter drøfter og samarbejder om at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø på danske arbejdspladser.

Bureau Veritas Certification Denmark A/S
Jacob Færgemand Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Bureau Veritas Certification Denmark A/S i stedet for Andrew Mark Kirkby (kilde: BIQ).

Bureau Veritas er en af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering inden for byggeriet og alle dele af industrien.

Cembrit A/S
Jørgen Nørgaard Jacobsen er indtrådt som formand i bestyrelsen hos Cembrit A/S i stedet for Jan Sveinsson Deding, der i stedet er udnævnt til næstformand. Samtidig er René Carl-Anders Gjerding fratrådt som næstformand, men forbliver i bestyrelsen (kilde: Børsen).

Dansk Byggeri
Camilla Damsø Pedersen er blevet ansat som chefkonsulent i Dansk Byggeri, Erhvervspolitisk afdeling. Her skal hun styrke Dansk Byggeris fokus på energi- og klimapolitik (kilde: Nyhedsbladet Dansk Energi).

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering
Lene Dammand Lund bliver den 1. april 2012 ny rektor for Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering - KADK.

Grontmij
Sune Nygaard er blevet udnævnt til kompetencechef for Brandrådgivning i Grontmij under forretningsområdet Planning & Design. Her får han ansvaret for den fortsatte udvikling og markedsføring af området Brandrådgivning til private og offentlige bygherrer.

Samtidig er Klaus Helweg blevet udnævnt til kontorleder på Grontmijs kontor i Grenå (kilde: Børsen).

Icopal Danmark A/S
Eva Marie Holst-Andersen er indtrådt i bestyrelsen hos Icopal Danmark A/S i stedet for Lars Næss. Samtidig er Christian Gymos Schmidt-Jacobsen fratrådt som næstformand og tiltrådt som formand (kilde: Børsen).

Innovationsparken Kolding
Slotsøgruppen har valgt Knud Beer som bestyrelsesformand for Innovationsparken Kolding. Han får dermed ansvaret for at føre planerne om den 31.000 kvadratmeter store innovationspark ud i livet (kilde: Licitationen).

Skako Concrete A/S
Henrik Østenkjær Lind er indtrådt i bestyrelsen hos Skako Concrete i stedet for Torben Nørgaard Hansen (kilde: Børsen).

Skako Concrete A/S producerer udstyr til betonindsutrien.

Aakjær Landinspektører
Jens-Erik Svensson er blevet optaget som partner i Aakjær Landinspektører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078