23948sdkhjf

Multiform-butik drejer nøglen i Aarhus

Køkkenproducenten blev i sidste uge en forhandler fattigere, da Multiform Designcenter Århus blev erklæret konkurs.
Efter en længere periode med negativ drift måtte Multiform Designcenter Århus A/S kort inde i det nye år lukke ned, og mandag i sidste uge blev selskabet erklæret konkurs ved Skifteretten i Aarhus.

Hos Multiform i Kibæk beklager adm. direktør Claus Barrett butikkens lukning, og han forsikrer, at virksomheden vil gøre alt for at hjælpe de kunder, der rammes af konkursen:

- Det var en forhandlerdrevet butik, men Multiform tilsikrer naturligvis, at ingen kunder får økonomiske gener af konkursen. Jeg kan også bekræfte, at vi ønsker at etablere en ny forhandler i Aarhus-området, siger han til Building Supply.

Åbner ny butik i Kolding
Med lukningen råder Multiform nu over 10 butikker i Danmark, men inden længe øges tallet igen til 11. Sammen med JKE Design er Multiform nemlig i fuld gang med at etablere et nyt 600 m² stort designcenter i Kolding.

JKE Design og Multiform er begge en del af den svenske køkkenkoncern Ballingslöv, og derfor var det oplagt for de to brands at flytte sammen i JKE Designs eksisterende butik Kolding. I praksis vil de to konceptbutikker være delvist adskilt af en glasvæg.

JKE Design Kolding ejes af Carsten Madsen og Steen Christensen, mens Ruben A. Jørgensen er indehaver af Multiform Kolding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079