23948sdkhjf

Ny 1.000 m² dagligvarebutik i Roskilde

I Roskilde giver byrådet grønt lys for en ny dagligvarebutik på Københavnsvej.
Dagligvarebutikken, der åbnes op for med forslaget, vil få et butiksareal på 1.000 m² og lidt under 100 m² til personalefaciliteter.

Kommunen forslår, at bygningen bliver opført i samme stil og samme materiale- og farvevalg som bebyggelsen, der ligger vest for. Facadehøjden bliver på 5,5 meter og den samlede bygningshøjde bliver 7,5 meter.

Ud mod Københavnsvej vil der komme bede med træer og der vil være adgang til butikken fra Københavnsvej. Der bliver parkering nord-vest for butikken, og parkeringspladsen skal også have bede med klynger af træer.

Fakta
Kommunen foreslår, at rammeområdet ved Dommervængets lokalcenter udvides med det areal, som den nye butik skal opføres på. Ved udvidelsen foreslås endvidere, at hele området ændres fra lokalcenter til bydelscenter.

Lokalplan 585 for ny dagligvarebutik på Københavnsvej og kommuneplantillæg bliver lagt offentligt frem i perioden 2. december 2011 til 3. februar 2012, og der holdes borgermøde torsdag den 19. januar kl. 19-21 på rådhuset, Rådhusbuen 1, Roskilde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083